Римпекс фирмен блог
 • ное.
  12

  Ентериора на сградите изглежда вдъхновяващо когато добавим ръчно

  изковани парапети.

  No Comments
 • авг.
  25

  Бързи портални врати- Fast Gates

  или как бариерите стават излишни

  Бързи портални брати

  Основни функции

  плавен старт и стоп за ибягване на сътресенията в механичната конструкция!

  Интернет криптирано дистанционно управление от смарт телефони и компютри!

  Създаване на сцени-автоматично взаимодеиствие с други смарт системи!

  Интегриране и съвместимост с платформи като Google home,Alexa и Smart home

  За контакт- Божурище ул.Орел 3а

  No Comments
 • дек.
  26

  Това са мрежови устройства, с  релейни  изходи  може да управляват контролни блокове, осветление, гаражни врати и битова техника за почти всяко електронно устройство, като просто кликнете на телефона си! Необходимо е  да използвате и заредите приложението което ще получите с покупката на вашия модул. Приложението е разработено за смарт телефони с операционна система Андроид

  Приложението позволява управление непосредствено пред вратата чрез директна връзка или отдалечен достъп през интернет.

  Директно управление на врати до 30мт чрез смарт телефони с андроид и дистанционно управление през интернет.от всякъде.Обратна информация за състоянието на вратата- отворена или затворена.Контролиране на достъпа и предоставяне на права за управление.Висока сигурност и криптиране на връзката.Лесно свързване към всички блокове за управление.Захранване 24V ac dc.

  Безплатен Андроид Арр за настройки и контрол.Всички устройства са произведени от Technoelectronica LTD  wifi door and gate control

   

  app debug

  wi fi gate control

  Wifi433,92

  No Comments
 • юни
  2

  Индустриалните врати се отличават с висока надеждност и качество.Направени са да издържат

  на високи натоварвания и запрашеност.

  За контакт:гр. Божурище,ул.Орел 3А

  Гурмазовска Индустриална зона     тел.02 9559296

  mail   rimpextm@gmail.com

  35_s индустриални врати

  No Comments
 • ян.
  18

  Много често клиентите не знаят какво е понятието ковано желязо и изпадат в недоумение защо има големи ценови разлики при получените от тях оферти.Също така много от фирмите предлагащи метални продукти спекулират с това понятие,като въвеждат клиентите в заблуда.

  Изковаването на металите се извършва по един способ -металната заготовка се нагрява в пещ ,като след достигането на необходимата температура започва нейното формоване чрез ръчно или машинно изковаване.Ръчно изкованите елементи са изключително трудоемки и се отличават с своето изящество и плавност на формите.При машинното изковаване разликата е че се ползват автоматични чукове или преси. Всички са чували че желязото се кове докато е горещо.ковано жлязо врата Всичко това е причината цената на подобни иделия да е висока.Кованото желязо е предназначено за клиенти с високи финансови възможности, а цената е обословена от голямата стойност на положения майсторски труд.Често изработването на една врата отнема до два месеца непрекъсната работа.DSC_2740

  В друго ценово равнище са сглобените изделия от готови машинни елементи изработени по студен способ.Тяхната цена е ниска,но това вече не е ковано желязо.Повечето фирми предлагат такива продукти и откровенно заблуждават клиентите представяйки ги като ковано желязо. Няколко криви форми и използването на накатени профили не правят продукта -ковано желязо.

  За контакт:   Божурище,ул.Орел 3а     тел.02 9559296

  mail   rimpextm@gmail.com

  No Comments
 • дек.
  8

  Край на риенето на сняг,край на нагорещените коли и без щети от градушки.

  Вашите клиенти ще идват с удоволствие при вас, а ако имате супермаркет ще повишите продажбите си 40%.

  За контакт:   Божурище      тел.02 9559296

  mail   rimpextm@gmail.com
  паркинг навеси
  sun car protector

  No Comments
 • дек.
  7

  Край на неволите през зимата! Сняг и лед вече не са проблем за мотора.

  Супер автоматика на супер цена!

  За контакт:   Божурище,ул Орел 3а     тел.02 9559296

  mail   rimpextm@gmail.com

  Автоматика за врати

  No Comments
 • апр.
  9

  Ако искате да се насладите на живота и обичате разкоша ние сме готови да ви го осигурим.

  Гаражни врати произедени в Италия от най-реномираната европейска компания ще ви доставят истинска наслада и ще допълнят облика на вяши дом по един неповторим начин.Гаражни врати „Бреда“ се вписват по уникален начин в архитектурния дизайн на най-пристижните домове и имения в Европа.Най-добрите дизайнери са изкушени от безкраините възможности в изборора на разнообразни материали и външен вид на гаражните врати.Съчетанието с портални врати и огради от ковано желязо изработени от майсторите на нашата фирма, ще допълнят и последния щтрих от вашя дом-мечта.Не се колебайте,хубавите неща правят живота стойностен и прекрасен

  За контакти- Божурище,ул.Орел 3а тел 029559296

  No Comments
 • мар.
  18

  Безопастността , надежността и качеството  на гаражната врата са показатели които не трябва да пренебрегвате.Цената е важен фактор в избора на врата но по важно е да   знаете за какво харчите парите си.Масова практика е инвеститора да избира вратите само по  най ниската пазарна цена понеже се интересува единствено от ниската себестойност а не от качеството.След което бъдещите собственици в 70% от случаите подменят гаражните врати с нови .Никой не се замисля че по този начин всъщност е платил цената за врата от най-високо качество без да го е получил.Същевременно всеки купувач е наясно че след заветната покупка ще продължи да инвестира допълнително колосални средства.Всичко това прави изключитено висока стойноста  на стройтелството в България  сравнено с качеството в другите европейски страни.Затвърждава се мнението че всичко тука е менте понеже в рамките на две години всички новозакупени имоти са за генерален ремонт.

   Истината е че ще си спестите до 30% от стойноста ако ползвате услугите на консултанти с експертни познания в областа на стройтелството които да са независими и необвързани с продавача.

   
   (Какво трябва да имате предвид при избора на гаражна врата.

  Каква трябва да е вратата?

  Гаражните врати се проивеждат в голямо разнообразие от механични системи,тип на изолация и степен на уплътнение но всички трябва да отговарят на минималните изисквания за безопастност.Вратата се избира по броя отваряния за денонощие като от това зависи  избора на механична система и тип на автоматиката.Най-честата грешка при избора е несъоразяването с цикличноста което води бързото износване на гаражната врата и множество механични проблеми или висока цена за индустрилна врата без това да е необходимо

   Има ли значение дебелината и изолацията?

    Най голямо значение за температурните загуби имат уплътнителите-ако преминаването на външния въздух е безпрепятствено дебелината и изолационните свойства губят своето значение

  Има ли значение за вас колко бързо се отваря и затваря вратата на гаража ви?


  Повечето хора не държат на високата скорост, но в случай че искате бърза врата, трябва да сте готови да заплатите по висока цена.Механичната система на гаражната врата трябва да позволява високоскоростно движение.

  Каква е безопасността на вратата?
  Всяка система за отваряне и затваряне на врата за гараж би трябвало да има опция за автоматично връщане и сензор за препятствия. Автоматичното връщане представлява настройка, която предпазва хората и вещите от защипване под затварящата се врата. Сензорът за препятствия, който представлява лъч, минава през долната част на отвора на вратата, и когато някой или нещо застане на пътя на лъча, вратата автоматично се отваря.

  Какви аксесоари са ви необходими?
  Има всякакви видове аксесоари, които можете да вземете за вашата гаражна врата. Ролин  код в дистанционното управление е особено сигурно и препоръчително. Това е технология, която позволява всеки път при употребата на дистанционното управление, да се подменя кодът за достъп. Това намалява възможността крадци да открият кода ви за отваряне на гаражната врата. Повечето производители вече предоставят тази опция. Пасивен достъп е друга възможност, която ще подсигури гаража ви. Това е възможността вратата да се отваря и затваря просимити карти или тагове които четеца разпознава от голямо разтояние. Това е доста удобно, когато  не искаш да носиш дистанционното със себе си. Друг авангарден метод е разпознаването на коли и хора е по оптичен път чрез камера с необходимия софтуер .Разполагаме и с най високото стъпало за пълна автоматизация,контрол и управление на всички процеси в вашата сграда,като при инсталирането не е необходимо никакво допънително окабеляване.Системата позволява управление през интернет или мобилен телефон като изпраща безплатно информация за всяко настъпило събитие в текстови вид,също така можете следите или управлявате видео камери и алармени  системи.Нищо не може да случи без вие да разберете.

  Още нещо, за което трябва да помислите, са резервиране с батерии за автоматичното отваряне на гаражната врата. Ако бъде прекъснато електрозахранването (може да се случи по време на дъждовна или снежна буря), вашата гаражна врата няма да може да се отвори и вие ще бъдете принудени да я отворите ръчно, ако не сте си осигурили батерии.
  Друга важна подробност е автоматично затваряне на гаражната врата. Това е разкошно решение на проблема, когато има опасност да забравите вратата си отворена, тръгвайки на работа сутринта, или ако се връщате късно през нощта. Автоматиката на вратата ще затвори, в случай че вие пропуснете да го направите.

  No Comments
 • мар.
  18

  Ако искате качествено и евтино решение за гаражна врата, ние от Римпекс ви препоръчваме еднолистовите гаражни врати.

  Този тип врати са много подходящи за място, където всеки сантиметър е ценен. Изключително сигурната механика е хибрид, концентрирал в себе си най-добрите решения в областта на вратите.

  Монтажът е лесен и удивително кратък.

  За контакт:   Божурище,2227,ул.Орел 3 а      тел.02 9559296

  mail   rimpextm@gmail.com

  No Comments