Rimpex TM
БългарскиEnglish
Вход
КОВАНО ЖЕЛЯЗО
КОВАНО ЖЕЛЯЗО
ЧАСТИ ЗА ВРАТИ И ОРНАМЕНТИ ITALY
ЕЛЕКТРО ЗАХРАНВАЩИ СТАНЦИИ
СМАРТ СИСТЕМИ за Управление на Сгради
АВТОМАТИКА ЗА ВРАТИ И ПОРТАЛИ
ПАРКИНГ НАВЕСИ
ХАНГАРНИ ВРАТИ
ГАРАЖНИ ВРАТИ
ПОРТАЛНИ ВРАТИ
МЕТАЛНИ ВРАТИ
СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ВРАТИ
ОГРАДИ
ПАРАПЕТИ
РЕФЕРЕНЦИИ
Галерия
КОВАНО ЖЕЛЯЗО - КОВАНО ЖЕЛЯЗО

Кованото желязо и изработените от него огради, врати, решетки и парапети придават на жилищните сгради аристократичен външен вид и по-престижен облик.

Издръжливостта и здравината се считат за едни от най-важните характеристики на изделията от ковано желязо. Веднъж поставени, те практически не се нуждаят от допълнителни грижи за поддръжка, така че биха служили безпроблемно годни наред.

Дизайнерска визия


Всички продукти от ковано желязо на Rimpex TM се отличават с уникален дизайн, изготвен по индивидуален проект, напълно съобразен с предпочитанията на клиента.

Огради от ковано желязо


Оградите от ковано желязо се отличават с аристократичност, лекота и голяма здравина. Те се изготвят по индивидуален проект, който е съобразен с размерите  и архитектурния план на обекта.

Оградите от ковано желязо са лесни за поддръжка, като не изискват често пребоядисване. Осигурена е най-висок клас антикорозионна защита, постигната посредством боядисване чрез потапяне във вана.

Метални врати от ковано желязо


За разлика от обикновените метални врати, изработените от ковано желязо са не само масивни, но и с красив външен вид. Веднъж поставени, от тяхната здравина и издръжливост ще се ползват много поколения.

За максимална антикорозионна защита ние от Rimpex TM използваме боядисване чрез потапяне във вани или горещо поцинковане и след това нанасяме прахово полимерно покритие.

Парапети от ковано желязо


Парапетите от ковано желязо се съчетават идеално с дърво, камък или мрамор, като придават изискан стил на съвременния дом.

Парапетите от ковано желязо се използват за вити вътрешни стълби или външни стълби, за тераси и други интериорни решения.

Изработени по индивидуален проект, те могат идеално да се впишат в архитектурата на сградата, като създадат допълнителен дизайнерски акцент.

Използването на старинни бои, съчетани с различни видове патина, могат да внесат допълнителна нотка на старинност и изящество.

Решетки за прозорци от ковано желязо


Решетките от ковано желязо все повече се предпочитат на пазара, тъй като могат да се впишат по-добре в целия интериор на дома, като придават не само защита и сигурност, но и изящество.
Изложени на неблагоприятни външни въздействия, решетките от ковано желязо са добре защитени от корозия посредством специалните покрития, които притежават.


Орнаменти от ковано желязо


Истинското ковано желязо се обработва ръчно при  художествена изработка на различни орнаменти - усуквания, криви, кръгове.

При боядисването е възможно добавянето на старинна патина с цел получаването на античен вид на орнамента.


Поддръжка на изделията от ковано желязо


Както е известно, с течение на времето желязото корозира. При изделията от ковано желязо се използва специална технология, за да се осигури необходимата защита на изделията от вредните външни въздействия.

След като е готов всеки елемент, се полира и грундира чрез потапяне във вани за машинно боядисване. .При използване на горещо поцинковане и прахово боядисване антикорозионната защита е с гаранция за качество до 50 години. Което свежда автоматично до минимум необходимостта от последваща поддръжка на изделието.

 виж снимката в голям размер

ДВОРНА ДВУКРИЛА ВРАТА


Изработена от плътни профили,горещо подцинкована и покрита с високо качествени италиански бои.Изкована ръчно от елитни майстори на ковано желязо


виж снимката в голям размер

ПЛЪЗГАЩА ДВОРНА ВРАТА


Ръчно изработена с уникален дизайн.Подцинковано с горещ цинк


виж снимката в голям размер

Парапет от ковано желязо

виж снимката в голям размер

Орнаменти от ковано желязо

виж снимката в голям размер

КОВАНИ ВХОДНИ ВРАТИ


Предлагаме изключително красиви и качествено изработени ковани входни врати.Дворни ковани врати с високо качество и италиански висококачествени бой.Ковани врати правещи интериора на вашата къща или вход уникални по себе си!Заложете на качеството и красотата!