Rimpex TM
БългарскиEnglish
Вход
ПОРТАЛНИ ВРАТИ
Дворни врати
ДВУКРИЛИ ДВОРНИ ВРАТИ
ПЛЪЗГАЩИ ПОРТАЛНИ ВРАТИ
КОНЗОЛНИ ПОРТАЛНИ ВРАТИ
ЕЛЕКТРО ЗАХРАНВАЩИ СТАНЦИИ
СМАРТ СИСТЕМИ за Управление на Сгради
АВТОМАТИКА ЗА ВРАТИ И ПОРТАЛИ
ПАРКИНГ НАВЕСИ
ХАНГАРНИ ВРАТИ
ГАРАЖНИ ВРАТИ
МЕТАЛНИ ВРАТИ
СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ВРАТИ
ОГРАДИ
ПАРАПЕТИ
РЕФЕРЕНЦИИ
Галерия
ПОРТАЛНИ ВРАТИ - Дворни врати

Всеки дом се нуждае от дворна врата, а изборът й е важен, като се има в предвид нейната роля да осигури необходимата защита и да се впише в екстериора.

Дворна врата от метал или ковано желязо винаги си остава никога не остаряваща класика. Тя се вписва еднакво добре във всеки архитектурен стил, като внася усещане за здравина, стабилност и уют.

Видове дворни врати
Дворните врати могат да бъдат в различни размери в зависимост от тяхното предназначение и роля. Те могат да са единични или с две крила, така че да изпълняват ролята и на гаражни или да са част от самите гаражни врати. Обикновено дизайна на дворната врата се съобразява с дизайна на оградата. Тя може също така да е плътна, съчетана с дърво или ажурна, без да закрива видимостта.

Избор на дворна врата
При изготвянето на проекта - размера и вида на вратата се съгласуват с индивидуалните предпочитания на клиента.  Нашите специалисти могат да се намесят с компетентен съвет или препоръка, така че да се избере оптималното решение за конкретния обект.
 
Изработка на дворна врата
Дворните врати могат да бъдат изработени от черен метал, ковано желязо и от черен метал с вградени декоративни орнаменти от  ковано желязо.

Поддръжка на дворната врата

Металните врати се обработват с антикорозионно покритие от най- висок клас, което се постига чрез потапяне на готовите изделия във вани с грунд. След това се преминава към машинно боядистване със специални бои за метал в желания цвят от клиента.

След приложената антикорозионна обработка металните изделия стават издръжливи на неблагоприятните външни въздействия от топлина и влага, на които са изложени. Поддръжката им е евтина и не се налага пребоядисване дълги години.

 

За всички наши продукти ние осигуряваме сервиз за гаранционно и извънгаранционно поддържане.

 

Важно е покритието на метала трябва да се пази от удари и надрасквания, за да не се наруши защитния слой.

Допълнителните услуги

Rimpex TM
предлага допълнителни услуги като вземане на размери, доставка и монтаж на вратите и бравите.

 виж снимката в голям размер

Дворна врата от ковано желязо

виж снимката в голям размер

Метална дворна врата с орнаменти от ковано желязо