Огради

Метални огради

Металните огради се отличават от станалите огради по своята лекота, здравина и привлекателен външен вид, който може чудесно да се съчетае с дворната или гаражната врата. При този тип огради поддръжката е изключително лесна, а издръжливостта във времето е значително по-голяма.
 
Rimpex TM е специализирана в изработката на метални огради както за бита, така и за индустрията.

Индустриални метални огради

Индустриалните метални огради се предпочитат за заграждане на места с по-големи площи, където се търси оптималното съотношение на качество и цена.
Те са с по-семпъл външен вид, но са много надеждни и издръжливи на механични и физични въздействия.

За изработването им се използват плътни или кухи стоманени профили и стоманени колони.

Монтират се на предварително изграден бетонен цокъл. Металните профили се подлагат на специална химическа обработка, за да не са податливи на корозия. Използва се прахово полимерно боядисване, отговарящ на новите европейски стандарти.

Цените на оградите се определят на линеен метър

Ковани огради

Кованите огради се изработват от плътна стомана. Този тип огради са много здрави и издръжливи през годините, като придават индивидуален стил и луксозен вид на дома.

Може да се поръчат по готов проект или да се изготви индивидуален дизайн, според желанието на клиента.

За защита от корозия готовите профили се потапят във вана с грунд и се използва горещо поцинковане. Може да се направи прахово полимерно покритие на старинна патина тип мед, което придава античен вид на оградата.

Оградите от ковано желязо могат да бъдат и по-ниски от нормалното, като изпълняват само декоративна функция. Такъв тип огради могат да придадат индивидуален облик на отделните жилища в комплексите от затворен тип, като ограничават пространство около къщите и градинките. 


виж снимката в голям размерМЕТАЛНИ ОГРАДИ РИМПЕКС


Собствен дизайн Над 1000 модела


виж снимката в голям размерКована ограда


Ограда от ковано желязо модел "Лебед" - изготвена по индивидуален проект за клиент.


виж снимката в голям размерМетална ограда от стоманени профили
виж снимката в голям размерИндустриална метална ограда и врата
виж снимката в голям размерДЕКОРАЦИЯ ЗА ОГРАДНИ ПАНА


ПВС ленти за заплътняване на оградни пана от електрозаварени мрежив разнообразни цветове,UV защитени  и с пет години гаранция.Едно чудесно решение за заплътняване на вашите огради и врати.