АВТОМАТИКА ЗА ПОРТАЛНИ ВРАТИ V2
Автоматика за врати и портали
АВТОМАТИКА ЗА ПОРТАЛНИ ВРАТИ V2

Най-дорото на най- добри цени!

https://www.youtube.com/watch?v=ChvSIW3U7qE

https://www.youtube.com/watch?v=rD5fWQiS2EY


виж снимката в голям размерБАРИЕРА Мод.ВЕРИЖНА АНТИПАРКИНГ С-МА


Автоматична верижна бариера За три паркоместа Внос от Австрия В цената е включено 1 брой дистанционно Цената не включва монтаж


виж снимката в голям размерАВТОМАТИКА ЗА ПЛЪЗГАЩИ ВРАТИ мод.Еликсо Оптимо


Автоматична система за плъзгащи дворни врати на 24в. с възможност за захранване от соларни панели. Работи надежно при тегло на вратата до 300кг.Притежава множество удобни опции при регулиране и настройка на системата.Много надежна работа на места където има чести прекъсвания на захранването с ел.енергия.Комплекта е с две дистанционни на 433 Мгх.


виж снимката в голям размерАВТОМАТИКА ЗА ДВУКРИЛИ ВРАТИ мод.ЕКСНГО ЕЛ


Автоматична система за двукрили врати с дължина на крилото до 4мт.Захранване 220в. Надежна работа на портала при цикъл от 6мин.За индустриална и битова употреба.


виж снимката в голям размерАВТОМАТИКА ЗА ДВУКРИЛИ ВРАТИ мод.ЕКСОВИА 220


Много удобен комплект за двукрили врати  при наличието на тесни колони и широки до 2.5мт.крила на вратата.Захранване 220в.Комплект- 2мотора,блок за управление и 2бр.дистанционни.Раменен тип задвижки.


виж снимката в голям размерАвтоматика за плъзтащи портали мод.ЕЛИКСО 800/1300/2000


Комплекти за линейни портални врати с индустриална употреба.Захранващо напрежение 220в.Множество опции за настройка и по удобна употреба.Висока интензивност на употреба.Покрива диапазона на врати с тегло от 800 до 2000кг.


виж снимката в голям размерДИСТАНЦИОННИ УПРАВЛЕНИЯ


Дистанционни за врати 433Mhz


виж снимката в голям размерАВТОМАТИКА ЗА ПЛЪЗГАЩИ ВРАТИ-AYROS-24F


За плъзгащи врати с тегло до 500кг. мод. AYROS 24FМного бърз мотор с скорост до 38 см. за 1 секунда.Магнитни крайни изключватели-сигурна работа при сняг и обледяване. Блок за управление с възможност за програмиране чрез приложение за смарт телефони. Пълен контрол и комуникация презWiFI за смарт системи. Плавен старт и стоп. Много лесен за монтаж и регулиране.


виж снимката в голям размерАВТОМАТИКА ЗА ДВУКРИЛИ ПОРТАЛИ


Автоматика за двукрили врати сдължина на крилото до 2.5 лин.мт.мод.Калипсо


виж снимката в голям размерАВТОМАТИКА ЗА ПЛЪЗГАЩИ ВРАТИ


Автоматика за индустриални плъзгащи вратис тегло до 2500кг.Без ограничение в цикличноста.Инверторно управление. Напрежение220Vмод.Фортего